Emzzcrochee?

Dag allemaal

Sinds een klein jaar ben ik begonnen met te haken. Zoals de meesten onder ons, leren we haken al kennen in de lagere school. Na een opfrissing van (dank u daarvoor!) van de mama die niet vergeet hoe je moet haken, ben ik hiermee begonnen. Ik zie ook snel dat ik niet alleen ben, dat velen onder ons dit doen, het is echt wel een ‘hype‘.

Mijn extra reden om dit te doen? Iedereen kent het wel: Je bent in de supermarkt en denkt ‘Oh nee! Ik heb weer geen zak bij.’. Nu ik dacht, voor kleine boodschappen, wat zou de oplossing kunnen zijn? In plaats van aan de kassa te vragen ‘Een zak alstublieft’, kan je uit je auto of fietstas een mooie gehaakte tas halen, waar je net die paar spulletjes in kwijt kan.

Nu, wat is de bedoeling van deze blog specifiek? Ik toon graag eens mijn creaties, maar daarnaast wil ik ook graag enkelen ervan verkopen (de zakken waarover ik het net had voor in de supermarkt). Sommige creaties maak ik ook als cadeau voor iemand. Met welke reden ook, ze zullen hier op terechtkomen.
Ook andere kleine creaties zullen hier op verschijnen ;-).

Wie geïnteresseerd is, mag dit altijd laten weten, enkelen zullen dus te koop staan.

Enjoy 🙂

Emilie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s